kupczacho Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Pobrałem sobie pliczki 2010. Rozpakowuje tak jak to zawsze robiłem wchodzę w folder i nie mam "komputerka" i "dysku" Co zrobić z tym problem to zależy od Windowsa czy jakiś innym błąd:/ Help Me Odnośnik do komentarza
Tenma Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 To ze nie widzisz ikonki to nie znaczy ze te pliki nie istnieją omg. Zainstaluj sobie virtual PC. Jest też druga możliwość, pliki które pobrałeś są pod inny program np VirtualBOX Odnośnik do komentarza
Eryk624 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 te 2010 mogą byc na virtualboxa choć moze zle ci wypakowalo i nie wypakowalo ci ;] Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 W tej paczce pewnie masz jeden plik z rozszerzeniem .vdi Nic więcej nie potrzebne. Tutaj masz tuta jak postawić na nich server http://www.mpcforum.pl/topic/111933-tutorialserver-hamachi-na-virtualboxie/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.