LesIOO Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam mam problem dotyczący Metin2.sg , Mam najnowszego clienta sciągam sobie byle jakiego waithacka zamieniam pliczki , odpalam przez obejście postać widać wszystko git ale waithack nie działa nie wiem dlaczego , czekam na pomoc może ktoś zaradzi Mój System To Win 7 x64 , lecz chyba system nie ma nic do tegoo Odnośnik do komentarza
KuCi123 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Sciągasz sobie byle jakiego .. sciągnij działąjącego który jest potwierdzony przez ludzi.. Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza
LesIOO Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ehh , bardzo mądra odpowiedz , napisałem tak w sensie że sciągam wszystkie jakie są dostepne i działają chyba proste Odnośnik do komentarza
KuCi123 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 a no to zwracam honor ;* sorka:) kurde to ciężka sprawa.. niech jakis znawca sie wypowie. Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.