qba4474 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 W jaki sposób można uruchomić 2 silki? jakimś loaderem? prosił bym o pomoc, PS: Jestem w tym zielony więc proszę wstrzymać się od głupich komentarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYDVAN x3 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ponoć jest wbudowany multiclient, spróbuj normalnie odpalić 2 raz. Jak nie to przez loadera. http://www.mediafire.com/?w06pxpz3nj6jzyo "Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie" "Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba4474 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ok dzieki jest wbudowany multiclient . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.