WarRock0nly Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam dostałem bana do 24.11.11, dziś jest 24 a konto mam dalej zablokowane, ktoś powie dla czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rápido Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 odbbanuja cie o tej godzine co zbanowali Jeśli Ci pomogłem proszę like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarRock0nly Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 odbbanuja cie o tej godzine co zbanowali a jak sprawdzic o której zbanowali? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jeżeli nie wiesz, to automatycznie zostajesz odbanowany o 20, jeżeli np. zbanowali Cię o 22. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXGodsOfWarXx Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 o tej samej godzinnie co napisali ci wiadomosc na emailu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarRock0nly Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ok temat do zamknięcia o 20.58 zbanowali to poczekam może odbanuja ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalewa4 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 trza było nie leavac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.