GeQu Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Siemka. Kupiłem Battlefield'a w empiku, pograłem sobie trochę i chciałbym go sprzedać. I tu rodzi się pytanie. Czy mogę go sprzedać i czy klucz, który jest w pudełku zadziała u innego właściciela?? Odnośnik do komentarza
xbow1 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Musisz sprzedać całe konto na które zarejestrowałeś klucz Odnośnik do komentarza
BF*WasyL Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 1 klucz = 1 konto. Nie da się odrejestrować klucza, tak jak wyżej, jeżeli chciałbyś sprzedać grę, musiałbyś również sprzedać swoje konto origin. Odnośnik do komentarza
NiNeTaLeS Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jak sprzedajesz BF3 to z całym kontem. Odnośnik do komentarza
4ev Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Musisz sprzedać konto z ORIGIN. PS. Taka sprzedaż nie jest zbyt legalna ponieważ jest tak że jeden egzemplarz gry na jednego gracza czyli teoretycznie to już jest piractwo. Status Postów. 10____________________[X] 50____________________[X] 100___________________[X] 250________________________ [_ ] 500________________________ [_ ] 1000_______________________ [_ ] Odnośnik do komentarza
BF*WasyL Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ludzie, DWIE odpowiedzi wystarczą, po co mu tyle osób to samo mu pisze, chyba jest zdrowy umysłowo. Owszem można dyskutować, ale gdyby to jeszcze była dyskusja, a nie pisanie 30 razy tego samego, czyż nie? To jest forum, można dyskutować, nie spamuj plox. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.