Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam tradehack'a!

superd12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema w grach sieciowych raczej bardzo trudno coś takiego mieć. I raczej tego typu hacki jak na golda i trede hacki nieistniały i nie będą istnieć.

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Jak kolega Benqqqq trade hacki to jak już do golda samego,ale są 2 do nt i kosztują za dużo jak na tą grę.

poza tym jak chcesz zarobić to wbij 40 lvl archer/3 promocja i gdzieś 90 skills i leć rób team Instancje bodajże te z mumiami dużo kasy dawały na SS.

logodgc.png

Zbieram +

Opublikowano

Trade hacka ja posiadam na 99nos ale ten serw już padł a na plu on niestety niedziała tylko dziala w nim 1 opcja ze uzywa skile bez ladowania przez 1 s wszystkie i pozniej znowo wlasnie ja tak expie ;D mam juz 68maga

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Możliwe ale one muszą być naprawdę bardzo drogie i nie opłacalne.

hehequb.png

..................................................................................................................

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Raczej n PL-a niema , albo są takie bardziej keylogery niż hacki (jak są to na pewno nie są darmowe )

/ / Górnictwo D3m0n3k

sygnaflippy.png
Opublikowano

Tradehack nie istnieje, gdyby było coś takiego zniszczyło by to cały system handlu, a gra straciła by swoją grywalność, większość "TH" to wirusy więc nie radzę nic pobierać.

1325710655-U215643.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Trade Hack - nie istniejący śmiec ,którego chcą używać gracze ,którzy nie umieją grać :mellow:

Nie sciągaj nic bo to może być key-logger ,albo jakiś wirus :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...