Kulturysta Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mam problem w tym jak uruchomię easy metina to wszystko w porządku zaloguje się i easy nie działa zawiesza się a metin normalnie gra ale z bota nie mogę korzystać bo się zawiesza. Wiecie czego to może byc wina? Proszę o pomoc z góry dzięki Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
wojtek14560402 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Odinstaluj metina i ponownie zainstaluj. Odnośnik do komentarza
KuCi123 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Był już taki temat albo zrob reinstala wszystkiego.. albo napisz do supportu. Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza
Kulturysta Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 reinstalka nic nie dała, ale dzięki za pomoc spróbuje do supportu easymetina napisać może to coś da :/ A jak coś to dokładnie tylko takie coś mi się wyświetla i easy zawieszony a w metina grac normalnie mogę http://screenshooter...3064230/gkarlac jak by ktoś jeszcze wiedział czego to może być wina niech napisze, ja wiecznie mam takiego pecha :P Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
UncleGoogle Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Może nie uruchamiasz jako administrator? Tajny link, który odpowie na wszystkie Twoje pytania? Odnośnik do komentarza
krowiak Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 MIalem to samo, jedynie format pomogl. Odnośnik do komentarza
kangar Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ja mam ten sam problem,jak na razie nic nie pomogło. Mam nadzieje że nie będę musiał formata robić <_< Odnośnik do komentarza
Kulturysta Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jako Administrator trze było tylko EasyMetina uruchomić ;d już wszystko git dzięki UncleGoogle ;dd wielkie dzięki ! ;d;d;d;d;d Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.