PasiakMetin2 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Szukam miejsca gdzie wejde na wallhacku i bd mogl wlaczyc foshbota i bedzie mog lowic;) prosze o odp poniewaz juz widzialem jak ktos łowił a byl w gorach Odnośnik do komentarza
KuCi123 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 tzn tak jesli myślisz ze jak wejdziesz sobie w jakies góry na mapie i jestes schowany to i i cie nie złapią to zle myślisz Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza
UppsiK Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jak bedziesz lowil gdzies w gorach, masz wieksza szanse na bana. Najlepiej lowic w miescie Odnośnik do komentarza
PasiakMetin2 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ciekawe jak mnie złapia?? Odnośnik do komentarza
Grappa Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 GM sobie do ciebie TP da i nawet sie nie zastanowi tylko ban od razu ;] reflink Odnośnik do komentarza
KuCi123 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Oni mają swoje sposoby do łapania cheaterów ty sie o to nie bój.. Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza
PasiakMetin2 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 a skad bedzie wiedzial ze wgl jestem na tym ch i wgl czy jest taki nick... Odnośnik do komentarza
KuCi123 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No ja ci tego nie powiem bo Gmem nie jestem , poprostu napewno cię wyłapią jak jakis ziomek stoi przy wodzie.. na mapie można sie domyslec... Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Łów w miejscach gdzie jest mało ludzi wtedy mniejsza szansa na bana Odnośnik do komentarza
emil113 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Najlepiej używać ficha tam gdzie inni łowią, nikt się nie przywali a tak jak jesteś w odludnym miejscu i łowisz to jesteś podejrzany Odnośnik do komentarza
KuCi123 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No własnie nie wiem.. bo np gdy bys byl w m1 centralnie w miescie to tam jest duzo ludzi i gm raczej mysla że tam nikt nie cheatóje. potwierdzam słowa Emil113 Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza
bo tak Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 dupa jak jestes juz pare razy w tym samym miejscu z innymi to po 3-4-5 razie gm zaczyna pisac. Odnośnik do komentarza
wiktorid Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Łów zawsze na ch2 wtedy masz mniejszą szanse na bana bo nie podejrzewającie o FB Odnośnik do komentarza
Heniu Mechanik Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wcześniej czy później polecisz . Gm pisze do graczy , jeżeli nie odpiszesz mu to wie żemasz fb Miałem takie 3 przypadki . Ale odpisywałem Heniek. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.