dimek70001 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam mam problem przy logowaniu swojego konta gdy już wpisuję passy i daję zaloguj to wyskakuje mi taki komunikat " You have lost connection withe the serwer . Please try again in a moment . (Error.0) " ale jak loguję konto mojego kumpla to wszystko hasa.... Proszę o pomoc bo niedługo m4a1 na perma a ja nie mam dostępu do konta ; P Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tracisz połączenie z netem.może coś blokuje ci dostęp. Off zapora,firewall itp Odnośnik do komentarza
cyken Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 siema mialem ten sam prboblem ,probowalem prawie wszystkiego i nic mi sie nie udalo zrobic z tym fantem wiec zalozylem 2 konto a szkoda bo na 1 byl prawie major Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 To był kłopot Combata, a ja osobiście to samo miałem spróbowałem po jakimś czasie i wszystko działa. Odnośnik do komentarza
dimek70001 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Na drugi dzień było wszystko okej już wielkie dzięki ; ))) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.