Arcz3r Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam Wszystkich, mam pewien problem co do skilli i movment transport mianowicie, nie wiem czy to dobry pomysł na postacie, więc proszę o mała pomoc, co myślcie o: Bow+Mental+Super Speed, co o tym myslicie ? i z mental jaka pod kategorie brać według was ? ;d i czy nie lepiej flight ? głównie tego "Archera" chcę zrobić pod DPS tylko nie wiem czy to dobry pomysł i co jeszcze: Staff(albo Dual Sword)+ tu nie mam pomysłu+Acrobatics, proszę o jakiś pomysł co do tej postaci, uparłem się najbardziej na te dual sword+acrobatics ale nie wiem co z tym będzie się ładnie kleiło ;> a i jak bym chciał jeszcze zrobić taka postać jak: Ice+Miotacze(te rączki)+Flight , to w jaką pod kategorie ice lecieć ? Proszę o szybką odpowiedź, z góry dziękuję ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Co do pierwszego... Bow będzie dobrym rozwiązaniem. Ja osobiście mam postać z Bow + Flight i gra się bardzo dobrze. Moby, które nie mają mocy uziemiania lub przyciągnięcia są bez żadnych szans. Co do drugiego... Nie mam postaci Mentala, więc nie mogę Ci powiedzieć czegoś z własnego doświadczenia. Ale widziałem kilku Mentali z kijem i radzili sobie świetnie. Co do trzeciego... Jaka to ma być postać tank? Jeśli chcesz być tankiem to polecam układ Fire + Strzelające Rączki, naprawdę dobrze się gra taką postacią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pijawka997 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 eee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfix Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Z tego co wiem na tanka nature sie nadaje z jego przemiana w goryla... taka moja "luzna" sugestia. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tak przydaje się, ale w kryzysowych sytuacjach ta przemiana. Poza tym Nature Healer ma leczyć drużynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BesieK Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mental +staff dobry, mental z łukiem ? Nie bardzo mi ro współgra :P Mam mentala 30lvl i na dps staff świetny, tylko że walka w zwarciu a nie na dystans Polecam iluzje, a nie Telekineze jak to większość bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcz3r Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 wielkie dzięki za pomoc a co do bow to co wsiąść bo nie wiem co by tu kminiło z tym ^ ^ skoro nie mental to co wybrać ? ;D bo widze że każdy inne zdania ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja do Bow wziąłbym Nature(Healer). Bow w często Ci się przyda ma duże DMG i jest szybkie. Dzięki czemu możesz na przykład leczyć i jednocześnie uczestniczyć trochę w walce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcz3r Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ok ok, jeszcze raz wielkie dzięki za waszą pomoc ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcz3r Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 jakie rozwijać umiejętności w drzewkach na staff i na mental ? ;] jednak wybrałem staff + mental fajne postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 To zależy w jaki sposób chcesz rozwijać postać. Przeczytaj ten Tut, masz tam opisane skill'e dla danych postaci. http://www.mpcforum.pl/topic/481973-tutopis-wszystkich-umiejetnosci-w-grze/ btw. Nie dubluj postów, używaj opcji edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcz3r Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 okey, thanks, a co ze staffem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Zależy jakie kombinacje chcesz wykonywać Staff'em, warto też zobaczyć jakie bonusy daje umiejętność np. +5 Health. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcz3r Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 dzięki, już spełniłeś moje wymogi że się tak wyrażę wielkie dzięki ;> heh, mam mały problemik co do mental+staff ^ ^ osiągnąłem już 8 lvl, robię go na illussion mam już manance, psychic blade i grandeur, i już zaczyna się trosze pod górkę ponieważ nie wiem czy rozwijam dobrze postać z tym illussion, mam dalej zamiar robic: phantom flames, psychic schock, reflect pain, psychic shield, wystarczy tyle czy coś rozwijac z illussion ? a ze staff mam: staff weapon profinency, sewwping slice, martial flowers i focused spin, i pytanie jak wyżej czy mniej więcej dobrze lecę i co tu dalej dawać ? i widzę że są tu skille w które można dawać nawet po 3 pkt to kieruje do tych skilli pytanie na ile to wbić ^ ^ i przepraszam że tyle pytań ale jestem zielony w tej grze (chociaż to pewnie widać) a chcę dobrze rozwinąć tą postac ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BesieK Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Szczerze ja to pakowałem we wszystko po kolei na 30 lvlu miałem all wymaksowane z iluzji, a skille staffem prawie wszystkie prócz jednego combo (zaraz wbije do gry i Ci podam co i jak, bo teraz nie pamiętam) Ułożyłem sobie skille pod pvp i pod rajdy i fajnie mi się grało, teraz zacząłem grę nature bow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcz3r Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 spoko to czekam tylko jest tez małe ale, ja mam też acro i za pewne wart coś tam wpakować ;> ale coś się pomyśli najwyżej zresetuje skille an a jakim serwie grasz eu i na pvp ? yo ludzie ponownie, mam już tzw iconic power (jak i 10 lvl ;D) co wybrać dla staff+mental+acro ? Sonic cry czy sonic schout czy czos innego ? ;>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.