TwistQ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam robiłem shyvane pod offtanka ale to nie to i szukam jakiegos fajnego builda, mogłby mi ktos cos zaproponowac ;] ? Jeb*ć brązy XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek14560402 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja myślę że niezłym buildem będzie: Merce - można rozważać jeszcze Berserkery Wits End - atak speed będzie bardzo użyteczny na tej postaci, do tego 50 mresa Frozen Mallet - slow będzie dobrze współgrał ze skillem W Atma - uzupełnienie malleta Tri force - daje wszystko co potrzebuje ta postać, może poza maną Ostatnie coś sytuacyjnego, może IE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssjpolakssj Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja robie ja pod tanka na moj build wyglada tak - Merce albo Ninja Tabi - Force of Nature cos na regeneracje hp - Warmog's Hp - Thornmail/Banshee's Veil w zalezności od teamu - Guardian Angel na wypadek zgonu - Atma na Dmg Mój Temat http://www.mpcforum.pl/topic/233868-artificialaiming-radar-v-27-wersja-17/ Zobacz Mój Profil Pomogłem daj + to nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman95 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Szczerze nie oplaca sie jej robic pod tanka/off tanka lepiej pod dps i hitami ladnie zapierdziela, trzeba tez wiedziec w ktorym momencie ulti uzyc. Sygna i avek by KissuShite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.