tampersus Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam, tak jak w temacie, między innymi chciałbym powiedzieć o co chodzi. Otóż, dostałem kiedyś e-mail z promocyjnym kodem na 100UP i chciałbym go dzisiaj wykorzystać ponieważ utworzyłem nowe konto i mam już na start 100UP. Ale nie wiem gdzie wpisać free code ;/ . Kod składa się z 7 znaków. Proszę o pomoc. Będzie "LIKE" Tylko pomóżcie Ps. Znaczy się wchodzę w Ultimate Points i jak tam na dole jest "Reedem Ultimate Points" to nie wystarczy wpisać mój code ponieważ jest on za krótki POMOCY !! ( ( Odnośnik do komentarza
Ax333l Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie jestem pewien, ale skoro tam nie pasuje, to chyba musisz go podać przy zakupie, masz tam specjalną rubrykę na promocyjne kody. Ale nie jestem pewien, spróbuj, jak nie zadziała, to ktoś inny może pomoże. Odnośnik do komentarza
tampersus Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 dalej nic Odnośnik do komentarza
tampersus Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 ALE NAPRAWDĘ DUŻO OSÓB SIĘ PALI DO TEGO ŻEBY POMÓC ;/ DZIĘKÓWA //Double post | | RaVneS Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.