Serwisantmt2 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam wszystkich. Wie ktoś może jak rozpakować pliczek locale_pl w cliencie Imetin2 Jest chyba zabezpieczony ;] Jak obejść ??? Jeżeli się nie da to jak zmienić item_proto w locale_pl ;] I'm here for You, not for myself Always help You Odnośnik do komentarza
RoronoaZoro Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jeżeli jest zabezpieczony, nie możesz go rozpakowac, choć byś nie wiem jak chciał... Podaj konkretne info dotycząte clienta, bo nie mam zamiaru ściągać 700mb a w skutku tego okaże się że zabezpieczony, i wszystko jak krew w piach. item_proto możesz zmienić rozpakowując locale_xx ... tylko i wyłącznie tym sposobem. nie ma mnie tu Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Napisz tu http://www.mpcforum.pl/topic/347801-szukam-kogos-kto-mi-rozpakujezapakujeedytuje-pliki/ Zamykam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.