NeedYourBartek Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam czy mogą być takie sygnatury podobają się? robiłem je na stronce:xx Sygnatura by me A może ''Lubię To'' ? Odnośnik do komentarza
aroFaz Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja tu nie widze zadnych sygnatur? Chyba ze chodzi Ci o te twoje co masz juz Odnośnik do komentarza
xAdiXx Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 One są takie sobie ja polecam zrobić zwykłą sygne i pod spodem ewentualnie to Polecam do sygnatur program GIMP i wymiary 500x200 Odnośnik do komentarza
NeedYourBartek Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 One są takie sobie ja polecam zrobić zwykłą sygne i pod spodem ewentualnie to Polecam do sygnatur program GIMP i wymiary 500x200 Ok thx Sygnatura by me A może ''Lubię To'' ? Odnośnik do komentarza
kierzek Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 O takie rzeczy pytamy w FanArt, a nie tu. by Baksiu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.