CytrynMC Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Witajcie, jak może wiecie w dniu 23.11.2011 był patch i w nim nowa opcja gdzie możemy ustawić sobie żeby w lobby działała nam własna muzyka. Nowy Jukebox Combat Arms pozwoli dostować nam muzykę w grze oraz robienie własnych playlist!- Będzie można zmienić muzykę w lobby oraz utworzyć listy odtwarzania (odtwaranie losowe i w kolejności)- Aby dodać własną myzykę należy wejść do folderu "Jukebox" tam gdzie mamy zainstalowaną grę i dodać własną muzykę, aby była odtwarzana w grze! Więc takie kroki żeby to zrobić to: -Wchodzisz w ' Mój Komputer '-Wybierasz dysk na którym jest cały NEXON-Otwierasz, wchodzisz w folder Combat Arms EU-Jeżeli tam jesteś poszukaj folderu o nazwie ' Jukebox ' -Wrzuć tam swoją muzykę i jeżeli skończysz zamykasz folder i odpalasz Combat Arms(engine.exe)-Żeby zobaczyć twoją playlistę w grze wchodzimy w ustawienia -Zakładka Sound i widzimy Tam możemy ustawiać jak głośno chcemy muzykę, losowe czy w kolejności odtwarzanie oraz wybierać nie które piosenki które daliśmy do folderu a ich nie chcemy! Jeżeli widzisz jakieś błędy lub chcesz żebym coś poprawił napisz na priv lub w komentarzu. Edytowane 7 Grudnia 2011 przez CytrynMC czarq., Missbułgaria, ILoveVomitI i 5 innych 8 MPC[*] Odnośnik do komentarza
Flinn Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Zajebiście, że można sobie ustawić dowolną muzykę, ta podstawowa już mnie denerwowała, łap like. Odnośnik do komentarza
CytrynMC Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dokładnie! Też mnie to bardzo denerwowało dlatego zawsze dawałem BGM off. :P Teraz jest że można własne to fajnie sobie tak potem wgrywać nowe płyty i słuchać podczas gry ;P MPC[*] Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 W sumie to był poradnik od kolegi z US wogółe jak weszłem na CA to wiedziałem co i jak to nie jest zbyt skomplikowane. Ale łap like że ci cie chciało bo jakies dzidy nie obejda sie bez poradnika Like Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
czarq. Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 W sumie like Wreszcie normal music ;P Odnośnik do komentarza
Wrrr Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jaką muzykę sobie daliście ? CytrynMC 1 Odnośnik do komentarza
YourTime Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @Up Ja chade, rahim, mlody m, pih, grubson i jeszcze takie inne :P Co do poradnika to w sumie jest zbędny ale niektórzy nie zrobią tego sami, więc dam ci lijk ;P Proszę administracje o usunięcie tego konta. Odnośnik do komentarza
Skizzen' Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Czas na Dubstep Masz like'a Sygna by me I Like iT Odnośnik do komentarza
xxerorxx Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Thx w końcu Nexon robi postępy ;d Figielus 1 Odnośnik do komentarza
michcio431 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Dzięki za wstawkę, oczywiście Like... ( Ciemna Strefa , Sobota ) już Cię lubie :] x Odnośnik do komentarza
F1eldo Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 a czemu podczas gry nie moge sluchac? tam gdzie serwery wybieram wszystko jest ok ale w grze nie moge Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 a czemu podczas gry nie moge sluchac? tam gdzie serwery wybieram wszystko jest ok ale w grze nie moge W grze nie ma tylko podczas przebywania w looby w grze masz muzyczke z CA + dźwięk broni itp. Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Wygasły screeny. Kosz Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi