Skocz do zawartości

[Pomoc] Logowanie sie do storny z poziomu programu...


DzikuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chce wykonać takie coś w c++ (Microsoft Visual C++ 2010 Express) aby w oknie programu było logowanie na stronę i było to przekazywane na "mini przeglądarkę" poniżej.

... Podajesz login i hasło w oknie klikasz zaloguj i na przeglądarce przenosi Cię (odświeżą) i jesteś zalogowany.

A i jak już pisze to jak dodać button który przenosi do danego adresu URL? (też do "mini przeglądarki" w programie)

JESTEM ZIELONY W TYM GOOGLE I WIKI NIE POMAGA!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

  • Ostatnio przeglądający forum [Pomoc] Logowanie sie do storny z poziomu programu...   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...