FullScyzor Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Siema! Stawiam dedyka na Minecrafcie i mam małe problemy. Wgrałem kilka pluginów, w tym też world guard. Nie stawiałem żadnych cuboid'ów ani nic. Ale jest postawiony na całej mapie. Jak go usunąć? ( Nie podawajcie tych komend bo tam trzeba nazwe cuboid'a wpisać, a ja nie wiem jaka ). Liczę na szybką pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metarex Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jak nie wiesz jaka nazwa Cuba to sprawdz tą nitka od pająka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Nie możliwe żeby nowo wygenerowana mapa miała cuboida bez zakładania go. nitką od pająka prawym dajesz, wyskakuje Ci nazwa cuba. później wpisujesz /region delete <nazwa cuba> ale wątpię że to to. w server.properties ustaw spawn-protection=0 i w permissions: build=true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batoncmg2 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Witam też mam taki problem. Jestem OP'em na serwerze mojego kolego bo budujemy sobie ale to nie ważne... Gdy kładę "klocka" to potem nie mogę go zniszczyć ani zniszczyć np. ziemi.. o co w tym chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.