Xenore Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam All. Mam pytanie. Czy ma/zna ktoś kordy na inne miejsca a może raczej piętra na Mapie Devil's Catacomb albo inaczej Piekielne Katakumby. Chodzi mi np. o to piętro gdzie trzeba rozbić metki , czy np. tą "Ognistą ziemię" w katakumbach gdzie trzeba zabić kostuchę .Ogólnie o ALL PIĘTRA . Szukam wszystkich kordów prócz komnaty Azraela. Za każdą pomocną odpowiedź wynagradzał będę Lajkami oraz piąteczkami do profilu . A bardzo mi na tych kordach zależy . Nawet może jakaś podpowiedź gdzie można takowe kordy znaleźć . Z góry dziękuję i proszę o Pomoc "Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów" Odnośnik do komentarza
Nigahiga Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 700, 1200 albo 1200, 700 Zaraz Ci pewnie glinka333 ten koks z forum odpisze, on wie. Odnośnik do komentarza
Xenore Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dzięki zaraz sprawdzę i dam znać Niestety ale coś nie zatrybia : 1200 700 niby działa jestem na mapie ale w takiej dziurze ;/ Ale Lajka masz za chęci. TO JAK ZNA KTOŚ JESZCZE KORDY? "Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów" Odnośnik do komentarza
Tenma Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Przecież kordy mogą być u każdego inne (No chyba że każdy korzysta z tego samego gotowca. How sweet ) Odnośnik do komentarza
Xenore Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 @Tenma: No tak. Tylko gdzie znajdę te kordy? Chodzi mi o te z innych pięter ? Gdzie ich szukać , bo skoro każdy może mieć inne to gdzie mam szukać swoich Please . Help :P Z góry dzięki. "Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów" Odnośnik do komentarza
Tenma Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Metodą prób i błędów, teleportuj się aż trafisz. /go x y Odnośnik do komentarza
Vide_Cull_Fide Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Napisze ci Kordy jak wybiorę się na PL to napisze tobie jedynie co zostaje tobie to cierpliwość Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedałIntel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB Odnośnik do komentarza
Nigahiga Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No jak nie działa... przecież 1300, 709 to środek tej Gwiazdy Dawida. Odnośnik do komentarza
Xenore Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ok zaraz sprawdzę . Teraz działa . Podawałeś złe kordy przedtem . Przedtem mówiłeś : 1200 , 700 a gdy tam sie teleportowałem byłem takiej jakby dziurze a potem że środek gwiazdy to 1300 , 709 a te kordy już były poprawne @Vide_Cul_Fide - jeżeli nikt nie udostępni mi tych kordów to nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekać na twoje. "Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów" Odnośnik do komentarza
Xenore Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 @Refresh. Jeżeli ktoś zna te kordy to proszę o pomoc. "Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów" Odnośnik do komentarza
dominikczek Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 /go 1303 704 -to jest na tą gwiazdę /go 70 1115-Piętro gdize trzeba zabić tego bosa reszte jutro dopisze bo nie chce sie mi teraz wlaczac serwera Odnośnik do komentarza
Xenore Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Te Znam . Z bossem jest : /go 75 1151 ok czekam :P "Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów" Odnośnik do komentarza
dominikczek Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Tutaj masz zaznaczone na obrazku Odnośnik do komentarza
Xenore Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 dzięki sprawdzę "Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.