Sokol Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam postanowiłem założyć ten temat ponieważ nie znalazłem niczego podobnego(tematu) a osobiście szukam jakiegoś fajnego klasu...w temacie mozecie składać propozcje klanów a jeżeli ktoś by też szukał klanu moze cos o sobie napisać Oto moje dane: nick w grze: RASTASOKOL aktualne autko: BMW Z4 m Coupe lvl: 20+ Myślę że jestem b.dobrym graczem i miłym ;D Ps: myśle ze temat sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smg1 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 napisz podanie http://driftkingclan.cba.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barabaszek5 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Lol tu są klany ? O_o Nawet nie wiedziałem . Smg to może i ja złoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarghor Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A może klan MPC ? DOWN i UP: Raczej nie ma to wymysł (fajny) graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark097 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Nawet nie wiedziałem że w NFSW są klany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.