DragonMati Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam.Kupiłem oryginalna wersję GTA IV,grałęm sobie było wszystko w porządku aż zachciało mi się instalować RealizmIV,który mi spieprzył GTA .Zrobiłęm więc reinstal,ale teraz po około godzinie gry wywala mnie do pulpitu. Proszę o pomoc By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Rifresz By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samosznik. Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Usunąłeś wszystkie pliki moda, które być może i zostały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Został jeden pliczek,już go usunąłem i GTA śmiga w najlepsze.Dzięki za pomoc Temat do zamknięcia By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.