Teroris3 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Suchacie mam takie pytanko mam - PSP - Neta w psp (Wifi) - Gry z multi I tera jak grac w te gry z inimi graczami słyszałęm ze odległosci moze byc tylko 2m czyli nei mgoge pograc z kims z wawa jak np mieszkam w krakowie jak to jest mowcie Odnośnik do komentarza
Ruudi Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Łączysz się przez WiFi z swoim punktem dostępowym i grasz. Warunek jest tylko jeden - czy gra oferuje grę przez internet czy PSP-PSP (wtedy te 2 metry). Przykładowo w NFS Carbon masz możliwość gry przez internet. by vPaN exMod Konsole • exMMT Montażysta Odnośnik do komentarza
AimBoter Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Przez wifi możesz grać w grach z trybem internet multiplayer tak jak kolega wyżej powiedział. A apropo tego grania z kolegą w odległości nie większej niż 2m to jest to ad-hoc, gamesharing jak kto woli, do grania w tym trybie nie musisz być podłączony do sieci WiFi, wystarczy że przesuniesz w góre przełącznik WLAN w twoim PSP i zaprosisz kolege do gry. Odnośnik do komentarza
Teroris3 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 zauszmy pes 11 w co wesc mowice ? bo nie wiem , lub medal of honor heros 2 lub gta vice stories Odnośnik do komentarza
Nicholas Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wejdź w coś jak Ad-Hoc jeśli chcesz grać z kolegą. W MoHu i GTA bez problemu znajdziesz grę przez internet. by Baksiu Odnośnik do komentarza
Teroris3 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 a w pes Odnośnik do komentarza
AimBoter Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 pes2012? o ile sie nie myle tylko gra z kolegą przez adhoc Odnośnik do komentarza
Teroris3 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 a w fife 11 lub 12 mozna grac w necie na psp ? Odnośnik do komentarza
SzymonWis Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 wydaje mi sie ze tak, wystarczy ze wpiszesz w google //Rudi Archeolog. Na tą chwilę nie mogę dać warna, maksymalnie ostrzeżony. I tak tego warna dostaniesz, jak nie teraz to potem. Edit: Warn nałożony. Moje poradniki: Jak dodawać rożne znaki do tekstu (np. ◄♥♫☺☼♂♀™®©« ) Jak zrobic efektowną tapetę w Photoshop Jak zmienic kolor oka, skory, wlosow itp w Photoshop Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.