hancocki Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Siemka potrzebuje na teraz z 10 postanowaie Odnośnik do komentarza
Syrians Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Coś takiego znalazłem ^ ^ Moim postanowienie jest zrobić rachunek sumienia. Postaram robić więcej dobrych uczynków, bardziej pomagać innym. Mam zamiar chodzić na roraty przynajmniej 8 razy. Nie będę wydawać pieniędzy na nie potrzebne rzeczy tj. chipsy, czasopisma, batony itp. W każdą w czasie adwentu starałabym przystępować do komunii św. Adwent jak i inne święta są czasem magicznym, który powinniśmy umieć jak najlepiej wykorzystać i zarażać wszystkich ludzi dobrem. Odnośnik do komentarza
Cheatek Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 To co ja bym napisał(poważnie) Obiecuję że będę mówił to co ksiądz/katechetka chcą usłyszeć Będę robil za lizodupa klasowego Różaniec rox Będę grzeczeny na religii Czasami przyjde na religie NIe będę napastował seksualnie koleżanek Będę się modlił co dzień Beka. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi