NupBuster Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Tutaj komp http://allegro.pl/komputer-i5-4x3-3g-ddr3-8g-ati-h6870-1g-hdd-1t-dvd-i1946951224.html Wiem, że z allegro się nie kupuje, ale jest to taki sam zestaw jak kiedyś chciałem kupić, z pcformat. @edit pójdzie na tym battlefield 3 na full? |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheatek Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Procek - wgl nie wiem jaki model nie chce mi się wnikać, prawdopodobnie żadnego szału Płyta - słaba możliwość rozbudowy, budźettówka ram- no name, małe częstotliwości, syf dysk - no name napęd - syf, też jakiś wynalazek rodem z CHin zasilacz - tu jest tragedia. I taki syf za 3k^^ Za 3k można złożyć coś porządnego, ale bez dysku bo 1tb kosztuje 600zł Jak cos zaglądnij do polecanych lub pisz na pe wu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKloc Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie polecam ci tego zestawu Tutaj masz link do dobrego skladaka: http://www.mpcforum.pl/topic/395691-polecane-zestawy-komputerowe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WodnyGłaz Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jak dla mnie to syf;d Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekantos253 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Lepiej bedzie kupic komputer z procesorem AMD jesli chodzi o budzet i wydajnosc w grach. Sa juz do kupienia buldozery osmiordzeniowe, sa cenowo przystepne a wydajnosc maja wysza niz i5 albo i7. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi