KuCi123 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam! jak w temacie:) Gdy resetują ci sie statystyki czytaj niżej : Wchodzimy do: addons/amxmodx/configs Szukamy pliku: core.ini Następnie go edytujemy, i dopisujemy csstats_score addons/amxmodx/data/csstats.amxx csstats addons/amxmodx/data/csstats.dat Teraz musi działać, nic nie powinno się resetować. To tyle, mam nadzieje że poradnik się przyda licze na "Lubie To" Mrcziter, malyy96 i _° MonsteR °_ 3 Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwinguś Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 To nie powinno być przypadkiem w amxx support czy jak to się wabi ten dział? ;] Wydaje mi sie ze byl taki temat. Ale ogolnie przydatne ;] DajGrzdyla - s.56 Diumar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuCi123 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 zastanawiałem się nad tym. ale już dałem do poradników.. jak coś to nie obraze się jak przeniesiecie:) _° MonsteR °_ 1 Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi