RYDVAN x3 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam, czy gra ktoś na tym serwie ? Czy jest jakaś polska gildia, która ma cień szansy walczyć o FW ? I czy trzeba do tej wersji pobierać całego clienta ? "Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie" "Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haer Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Zapraszam do gildi na EliteSro - serwer 2 , tak przydałoby się całego clienta pobrać i wszystkie patche. Pozdrawiam Haer - na EliteSro nick : Spink . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunciak Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Haer na esro 2 jest malo polakow ;p. Serdecznie zapraszam na esro6 . jest pare polskich gildi a ja bede dochodzil do FallenAngels POMOGŁEM ? . - Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haer Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Hunciak , skąd wiesz? Jaki czas grałeś wgl na esro2 ? Bo coś nie widać , jest duża ilość gildi Polskich , jak nie widziałeś to nie przypuszczaj , że jest mało gildi Polskich , co prawda jest ich 7 ale to wystarczająca ilość gildi:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabian11 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 na 4 najwiecej. Sygna by me. "There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi