Grimbert Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Czesc zastanawiam sie jaka bylaby najlepsza moc i bron do takiej osoby ktora by leczyla i jednoczesnie odwracala uwage mobkow Chcialem to zrobic tak Moc - Nature Bron- Bow Transport- latanie Moze tak byc ??? Poproszę o Like'a Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł. Albo Ci się spodobał. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xau Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jeśli chodzi o healera to tak, tylko zamiast bow może być dual pistol ;](ale niekoniecznie) Grimbert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dobrze wybrałeś skład. Ewentualnie mógłbyś tutaj zmienić sposób poruszania się na Super Speed, dzięki któremu będziesz mógł wykorzystywać potencjał łuku Grimbert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Według mnie Bow się świetnie sprawdzi. Jest szybki i ma duże DMG, a te cechy się bardzo przydadzą. Grimbert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimbert Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Ok dzieki macie lajki , cos jednak w mozdzku mym pracuje aha Mozna zamknac Edytowane 23 Listopada 2011 przez Grimbert Poproszę o Like'a Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł. Albo Ci się spodobał. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi