kapiw Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam Szukam plików serverowych pod 1.0.0 Oczywiście bukkit I aby byly w tej paczce zawarte pluginy: WorldEdit i permissions Bardzo mi one potrzebne, mogą też być inne Pozdrawia kapiw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyli123 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Narazie nie znajdziesz plików pod 1.0.0... nie ma stabilnej wersji bukkita... Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Wersja nieoficjalna z tego forum na dedyku działa wspaniale z pluginami z 1.8, wiec pluginy z 1.8 mozesz dac, a bukkit pod 1.0.0 TrakerPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapiw Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Czyli nie ma bukkita na 1.0.0? ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAdiXx Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Tak nie ma jest taki testowy ale jest okey.Sam korzystam!. Pluginy są aktualizują się same. Daj like it:) Edytowane 23 Listopada 2011 przez xAdiXx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) http://ci.bukkit.org/job/dev-CraftBukkit/ z oficialnej strony, ale nie wiem czy dziala, powinien @up żałosne... o like it prosić :X @down mam ale jako przypomnienie, nie pisze pod każdym postem. Edytowane 23 Listopada 2011 przez .bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert964 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 http://ci.bukkit.org/job/dev-CraftBukkit/ z oficialnej strony, ale nie wiem czy dziala, powinien @up żałosne... o like it prosić :X btw. masz w sygnie co do tego bukkita to sciagałem tą nieoficjalna wersje i problemow nie mialem, zainstalowałem te pluginy z 1.8 , same sie zaaktualizowały i wszystko śmiga , dlatego polecam kapiw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapiw Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 btw. masz w sygnie co do tego bukkita to sciagałem tą nieoficjalna wersje i problemow nie mialem, zainstalowałem te pluginy z 1.8 , same sie zaaktualizowały i wszystko śmiga , dlatego polecam Dzieki, dzieki, i jeszcze raz dzieki ! ;D:D:D:D:D:D:D leci Like IT jestes zajebisty, THX za pomoc ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert964 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ba no wiem że jestem zajebisty ;D Powiadom moderatora że można zamknąć ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi