kuba200033 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) HotCraft To serwer który dostarczy ci dawki zabawy . Postawi cię na nogi . Posiadamy Team inny od innych . Spędzisz na nim w miarę sporo czasu . HeadAdmin : LumeR Współwłaściciel : Rerijus Admin : Deamon Rekrutacja na Modetratorów - Online f9.owncraft.pl:25057 Informacje : Potwory - Offline Zwierzęta - Online PvP - Offline Edytowane 24 Listopada 2011 przez kuba200033 Sygnatura by GeRu Odnośnik do komentarza
szarik13 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 napewno wejde Odnośnik do komentarza
BrakNickó Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) "To serwer który dostarczy ci dawki emocji ." O jakich ty kurwa emocjach piszesz skoro pvp jest off? Najpierw pomyśl potem napisz. Budowanie domkow w jakims zjebanym miescie , scinanie drzewa i eksploracja jaskin bez potworów to nie emocje , tylko nuda. Edytowane 23 Listopada 2011 przez BrakNickó Odnośnik do komentarza
ArtimalPL Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Beznadzieja. Admin jakiś dzieciak, robiłem domek z jakimś innym dzieciakiem a potem nam usuneli cuba i caly domek... Jeśli chcesz aby twoja praca nie poszła na marne, nie wchodź na ten serwer... Odnośnik do komentarza
obiadek Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) BrakNickó ty tu nie klnij może ktoś lubi taki rodzaj gry... a tak w ogóle to jest ROLEPLAY! tu nie ma potworów to jest serwer który tworzy miasto i swój oddzielny świat. Dużo jest takich serwerów bo one "udają" normalne życie i to mi się podoba.I tak wogóle to źle napisałeś login. Pozdrawiam Hawken12 Edytowane 23 Listopada 2011 przez obiadek Odnośnik do komentarza
BrakNickó Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 BrakNickó ty tu nie klnij może ktoś lubi taki rodzaj gry... a tak w ogóle to jest ROLEPLAY! tu nie ma potworów to jest serwer który tworzy miasto i swój oddzielny świat. Dużo jest takich serwerów bo one "udają" normalne życie i to mi się podoba.I tak wogóle to źle napisałeś login. Pozdrawiam Hawken12 To po chuj mi wciskasz tani bajer "serwer dostarczy ci wielu emocji" skoro na tych roleplayach ich nie ma? To jest tylko serwer do budowania, dla wielkich 10 letnich artystów minecraftowych, mających podnietę jak wybudują coś dużego z kilku klocków wełny. "I tak wogóle to źle napisałeś login." Serio? oO nie wiedziałem Dzięki za info, zmienię...... ""udają" normalne życie" to lepiej wyjdź na dwór i zobacz różnice. "BrakNickó ty tu nie klnij może ktoś lubi taki rodzaj gry..." lubią taki rodzaj gry osoby jak ty , bojace sie stracic eq w glupiej grze. Zamiast normalnie pograć to pierdolicie sie z tą wełną nie wiem po co. Pozdro dla no-lajfa. Odnośnik do komentarza
ArtimalPL Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 @UP Luuuz... Zapal tooo... "I tak wogóle to źle napisałeś login." Hahahah... Wybaczcie musiałem : P Odnośnik do komentarza
kuba200033 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 refresh Staram sie Sygnatura by GeRu Odnośnik do komentarza
Neonye Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/489966-hotcraft-247-darmowe-dzialkisklepwarpy100eventy/ 1 prezentacja wystarczy. CLS Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi