xdxdddddddddddd Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 1. Otwórz start 2. Wpisz w wyszukaj program i pliki "uruchom" 3. W oknie wpisz "%appdata%" 4. Otwórz folder ".minecraft" 5. Wejdź do folderu "save" 6. Wgraj save do folderu i ciesz się grą PAMIĘTAJ SAVE MUSI BYĆ W FOLDERZE NIE MOŻE BYĆ .ZIP , .RAR Cisowy i DragonQuest 2 Listę tematów znajdziecie na moim profilu 4funCzemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"Click ;DProszę o zdjęcie 10% Odnośnik do komentarza
Cisowy Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Chyba każdy to wie ale masz "Lubię to" za chęci przynajmniej. Przydatne wg mnie dla początkujących. W końcu każdy kiedyś zaczynał no nie? Ja pamiętam jak pierwszy raz grałem w minecrafta i próbowałem z flintu pochodnie zrobić! ;p Zbieram Sygna by Baksiu Odnośnik do komentarza
hubert964 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Poradnik przyda się !!! Nie kazdy to wie ... wiem bo paru moich kumpli sie bulwersowalo ze nie moga folderu z gra na dysku znalezc Chyba każdy to wie ale masz "Lubię to" za chęci przynajmniej. Przydatne wg mnie dla początkujących. W końcu każdy kiedyś zaczynał no nie? Ja pamiętam jak pierwszy raz grałem w minecrafta i próbowałem z flintu pochodnie zrobić! ;p OMG wiesz ze ja tez probowałem ? z flinta ? zanim zrobilem to sie martwilem potem jak ją podpale to było dawno temu ale tego nie zapomnę Cisowy 1 Odnośnik do komentarza
Tall Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 poradnik przydatny ja pamiętam swoje początki kiedy to kolega kazał mi sobie zrobić dom w górze to wszystko ręką rzeźbiłem a potem mi powiedział że jest coś takiego jak kilof Cisowy 1 Odnośnik do komentarza
DragonQuest Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Przyda się poradnik fajny Odnośnik do komentarza
Austin316 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Poradnik dla zieloooonych :D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi