MrHaRdCoR Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam mam problem z moim pingiem na serwerach bez wpisania paru komend skacze od 80-120 a jak wpisze komendy to mam 60-75 lecz laguje gra + gdy strzelam to strzal jest zawsze o jakies 4-6 cm nizej niz powinien byc oddany. moj komp amd athlon 64 x2 dual core procesor 3800 2ghz. 2 gb ramu i nvidia geoforce 7300GT 256 mb net 8mb/s mam internet zagraniczny. do centrum mojego dostawcy neta mam okolo 46km nie wiem czy przydatne ;p Reklama w sygnie - MrPiotrek122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 http://speedy.sh/hZ56m/config.cfg Zobacz, czy na moim cfg będziesz miał ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrHaRdCoR Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) nic sie nie zmienilo tylko ping ;D z 70 na 85. @Ventos juz to robilem;p no nic widac ze trza kompa zmienic ;p i neta^^ Edytowane 24 Listopada 2011 przez MrHaRdCoR Reklama w sygnie - MrPiotrek122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 spróbuj sie jeszcze hltoolzem pobawic ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrHaRdCoR Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 @refresh? Reklama w sygnie - MrPiotrek122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrHaRdCoR Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 @refresh! Reklama w sygnie - MrPiotrek122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi