RunnyBunny Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Witam zakupilem BF3 jakiś czas temu postanowilem go zainstalowac ,zarejestrowalem sie na Origin pobralem gre i ją zainstalowalem . Kiedy w Battlelogu wybieram multi. ,ekran staje sie czarny leci muzyka i po chwili w komunikatach na Battle. pojawia sie Game got disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'bartulik123' (for 0 minutes) ... No Packet flow NIe wiem co zrobic prosze o pomoc ,czy powinienem dodatkowo cos instalowac . uzywam nowego komputera wiec nie wiem czy czegos moge nie miec wydaje mi sie ze juz wszystko jest ale na wszeli wypadek poprosze o wymienienie najwaznieszych programów *system windows 7 -64bity POZDRAWIAM - zrobilem update PunkBustera ale nadal mam taki sam problem nic sie nie zmienilo -na zdjeciu przedstawilem mój problem ,ekran gry pojawia sie dopiero po zminimalizowaniu poprzez przywolanie menadzera zadan Edytowane 24 Listopada 2011 przez RunnyBunny Odnośnik do komentarza
BF*WasyL Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Musisz zrobić aktualizacje punk bustera, http://evenbalance.c...age=pbsetup.php Edytowane 23 Listopada 2011 przez BF*WasyL Odnośnik do komentarza
roofipl Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Tak jak up, wczoraj był patch. W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl Odnośnik do komentarza
BF*WasyL Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Za bardzo nie wiem o co chodzi, też mam ten problem ale po godzienie grania, spróbuj z innej przeglądarki uruchomić grę i uruchom grę jako administrator. Aha, no i NAJWAŻNIEJSZE, pobierz najnowsze sterowniki pod Twoją kartę graficzną!. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi