KuCi123 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam! Związku z częstoma problemami z Pluginem alt_end_round_sounds. Postanawiam wam napisać co możecie sprawdzic w razie gdyby plugin nie działał.. : 1. Sprawdź miejsce znajdowania się pliku mp3 2 . Sprawdź nazwę pliku mp3 ! Można inaczej nazwać plik niż plugin ma rozpoznać. 3 . Przejżyj Logi ! Plugin Alternative End Round Sounds loguje załadowane lub błędne pliki w addons/amxmodx/logs 4. Sprawdź czy dopisałeś cvar erc_random_precache do amxx.cfg! 5. Sprawdź czy plugin w ogóle działa! Plugin najzwyklej może nie działać lub został poprostu wyłączony. 6. Sprawdź parametry WAV Musi być MONO 7. Jeżeli na starcie rundy ucina piosenki - Często się to zdarza Usuń plugin loadingsounds Mam nadzieje że Chociaż troszeczkę pomogłem, Licze na "Lubie To" Pozdrawiam! Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawka105 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 własnie mialem ostatnio z tym problem i nie wiedziałem co zrobić przydała sie pomoc :-) łap lajka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexandra19 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 a ja mam bardzo duzo errorow w logach i nie wiem co zrobic zeby ich nie bylo muzka gra kiedy jej sie spodoba;d prosze o pomoc:) dzialaja chyba tylko 2 nuty a reszta ma bledy ...;/ Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nexores2 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 a ja mam bardzo duzo errorow w logach i nie wiem co zrobic zeby ich nie bylo muzka gra kiedy jej sie spodoba;d prosze o pomoc:) dzialaja chyba tylko 2 nuty a reszta ma bledy ...;/ podaj sma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xue9999 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Przydało się , dzięki. i7 3770K @4.6GHz GTX 760 SLI x2 16GB 2400MHz 2x256GB Samsung 830 Raid 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.