LeJoker Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Gra się włącza normalnie wybieram pokój i wciskam join game . Bardzo często jest tak, że ładuje się około 95 % mapy i wtedy przestaje . Czasami mogę wyłączyć crossfire w menadżerze zadań ale zdarza się, że muszę zresetować kompa . Dosyć rzadko się zdarza, że mapa bez żadnych problemów się włącza . Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 to po ostatniej aktualizacji musiało się tak zrobić bo mi się tak samo robi a przed aktualizacją tak nie miałem Odnośnik do komentarza
MrMateuszPL Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mam tak samo od wczoraj chyba a aktualizacja byla i grałem ale kolega jakoś ga i jest spoko ;/ Odnośnik do komentarza
Sneakysu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mi normalnie chodzi : *Nowy client gry może pomóc, bądź wyłączenie antyvirusa i zapor systemowych Odnośnik do komentarza
PrinceOfDark Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 To wszystko wina kompa widocznie masz za słabego Szukam fajnej ekipy do wspólnej gry w CF chętnych proszę o pisanie na pw :DD. Śmierć jest tylko początkiem... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi