Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Gotowiec Katakumb

PavloX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam wam mój gotowiec katakumb na klienta bo sporo osób miała z tym problem gotowiec mój nie posiada tylko Terrain .root i properyty

a tak to wszytko ma dodane ładnie

http://www.wrzuc.to/HmZ4fJG.wt

skan dodam z avasta

skanva.png

Uploaded with ImageShack.us

Jeżeli pomogłem zostaw lubie to

Opublikowano

@Oftopic

@Rampager weź ty lepiej idz se pograc w mario, człowiek twórca sie znalazł, miałes serwer, to te twoje niby nowe mapy były to tak naprawde m3 innych królestw. Tak naprawde to jesteś zwykłym naciągaczem, chciałes odemnie wyłudzic pieniądze na dedyka,a jak nie chciałem dac nawet pare zł bo ich nie miałem to odrazu mnie zacząłes krytykowac i wyśmiewac. Pliki które były duzą cześcią zrobione przezemnie (przez ciebie równiez pewna częsc) wystawiłes na mpcforum tylko dla tego zeby dostac pare plusów (nawet nie napisałes przez kogo były robione, dopiero potem jak się ubiegałem o to w temacie). Mówisz ze z gotowców jade, a ty jaki innym przykład dałeś? świecenie gm = evonis , strona na serwer = metin5 i mógłbym simiało wymienic jeszcze troche.

Ja cie człowieku bardzo prosze zniknij z mojego życia, nie chce abyś w jaki kolwiek sposób się ze mną kontaktował i w szczególnosici komentował moje wypowiedzi na forum

A tak wogóle dlaczego nie masz bana za multi konto?

Wracając do tematu, dlaczego ta paczka waży tak duzo? przeciez pliki z katakumbami do klienta chyba nie waża aż tak dużo (przynajmniej u mnie)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak dograć te pliki

Terrain .root i properyty i czy trzeba wogóle je dogrywac.

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

tak w root trzeba dodać wpis do atlasa

do properyty można dodać gotowca który jest na

http://www.mpcforum.pl/topic/469811-downloadall-updates-from-gameforge-in-2011-year/

• 3 tygodnie później...
Bywalec
Opublikowano

Dajcie link do wupload czy jakiegoś innego !

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

• 1 rok później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...