PavloX Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam przedstawiam wam mój gotowiec katakumb na klienta bo sporo osób miała z tym problem gotowiec mój nie posiada tylko Terrain .root i properyty a tak to wszytko ma dodane ładnie http://www.wrzuc.to/HmZ4fJG.wt skan dodam z avasta Uploaded with ImageShack.us Jeżeli pomogłem zostaw lubie to Odnośnik do komentarza
Bartek xD .pl Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mam nadzieje że zadziała za starania otrzymujesz "Lubie To!" Dam edita jak coś nie tak @Wrzuć na multiupload lub na innym hostingu nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
PavloX Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 brak skanu! Odnośnik do komentarza
™Rampager Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Pro jak zawsze na gotowcach jedzie hueha... Pavlo, brawo ze sam to zrobiles i nie czekales na gotowca, jeszcze do tego wstawiles, lubie Odnośnik do komentarza
krzywy's Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 brak skanu! Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek. Odnośnik do komentarza
ProWarriorrS Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @Oftopic @Rampager weź ty lepiej idz se pograc w mario, człowiek twórca sie znalazł, miałes serwer, to te twoje niby nowe mapy były to tak naprawde m3 innych królestw. Tak naprawde to jesteś zwykłym naciągaczem, chciałes odemnie wyłudzic pieniądze na dedyka,a jak nie chciałem dac nawet pare zł bo ich nie miałem to odrazu mnie zacząłes krytykowac i wyśmiewac. Pliki które były duzą cześcią zrobione przezemnie (przez ciebie równiez pewna częsc) wystawiłes na mpcforum tylko dla tego zeby dostac pare plusów (nawet nie napisałes przez kogo były robione, dopiero potem jak się ubiegałem o to w temacie). Mówisz ze z gotowców jade, a ty jaki innym przykład dałeś? świecenie gm = evonis , strona na serwer = metin5 i mógłbym simiało wymienic jeszcze troche. Ja cie człowieku bardzo prosze zniknij z mojego życia, nie chce abyś w jaki kolwiek sposób się ze mną kontaktował i w szczególnosici komentował moje wypowiedzi na forum A tak wogóle dlaczego nie masz bana za multi konto? Wracając do tematu, dlaczego ta paczka waży tak duzo? przeciez pliki z katakumbami do klienta chyba nie waża aż tak dużo (przynajmniej u mnie) Odnośnik do komentarza
PavloX Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @up ma racje to wszytko dałem z małą pomocą ExPumy Odnośnik do komentarza
dominikczek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 PavloX jak byś mógł to weż to wsadż na megaupload czy coś takiego bo masakra mi raz pobiera 30kbs raz 12 porażka z takim hostingiem. Odnośnik do komentarza
Vegasso Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Jak dograć te pliki Terrain .root i properyty i czy trzeba wogóle je dogrywac. Z fartem dla dzieciaków na osiedlach, bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca. Odnośnik do komentarza
PavloX Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 tak w root trzeba dodać wpis do atlasa do properyty można dodać gotowca który jest na http://www.mpcforum.pl/topic/469811-downloadall-updates-from-gameforge-in-2011-year/ Odnośnik do komentarza
OrientalWarrior Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 tak wszystko fajnie ;p a ma ktoś moze server_attr do katakumb?? ;d reflinki Odnośnik do komentarza
4h4 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Dajcie link do wupload czy jakiegoś innego ! Pompa Jak Skurwysyn METIN2.PL - 76LV 4H4 OWNED Odnośnik do komentarza
PavloX Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 up dobry link jest nie trzeba reupa na inny hosting Odnośnik do komentarza
4h4 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 sry nie tu Pompa Jak Skurwysyn METIN2.PL - 76LV 4H4 OWNED Odnośnik do komentarza
Silver™ Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 W tym gotowcu jest jeszcze quest na całe katakumby ? Bo nie wiem czy pobierać ;x Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza
PavloX Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 niema q te pliki są do klienta Odnośnik do komentarza
Furnievien Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Wsszystko ladnie i pieknie ale przydalby sie quest jeszcze Odnośnik do komentarza
Furnievien Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Dzieki za questa masz lajka ode mnie Odnośnik do komentarza
zielaczek Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Można jakiś Upload tych plików? wszystkiego najlepiej boo nic nie działa :/ Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA! Odnośnik do komentarza
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Linki wygasły. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.