Mefisto1938 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Mam problem z Kamer Modem No to tak... -Instaluje metina z 2010r -Patchuje go ale nie torrentuje -Wgrywam folder hs od bypasa -Instaluje kamermoda(przed instalacja usuwam plik hs w winrar z instalki) -Gdy wlanczam metka przez obejscie wyskakuje mi. Metin II --------------------------- Nieprawidłowa wersja pliku 'pack/Index'. Proszę zaaktualizowac klienta gry przy pomocy patcher. --------------------------- OK --------------------------- Co robie nie tak? z góry dziękuje za odp. Poleci:+/- Do góry Odpowiedz Cytuj Edytowane 23 Listopada 2011 przez Mefisto1938 Odnośnik do komentarza
Mefisto1938 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 patch = tornetowanie = sciaganie nowych plikow Sprobuj sciagnac (albo jak juz masz) 2010 wypakuj na pulpit lub zainstaluj i odrazu wkladaj blocka HS'a I po zrobieniu tego kamermod będzie działał bo teraz sie nie orientuje Odnośnik do komentarza
Tape Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 kamermoda instalujesz na najnowszych aktualizajcjach " Metin2mod do Metin2.pl Wydany 17.11.2011 Instalować w folderze z najnowszym klientem Przed instalacją moda należy posiadać najnowsze aktualizacje. Mefisto1938 1 Jebnij Like'a !! /AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek Odnośnik do komentarza
Mefisto1938 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 kamermoda instalujesz na najnowszych aktualizajcjach " Metin2mod do Metin2.pl Wydany 17.11.2011 Instalować w folderze z najnowszym klientem Przed instalacją moda należy posiadać najnowsze aktualizacje. Aha dzieki poleci + Odnośnik do komentarza
Anigh Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Coś innego może teraz. Dlaczego gdy mam włączonego moda to loga mnie co kilka min ? Odnośnik do komentarza
Mefisto1938 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Coś innego może teraz. Dlaczego gdy mam włączonego moda to loga mnie co kilka min ? Teraz to wiem obecnie mod nie działa trzeba czeka aż kamer zaktualizuje go do najnowszej wersji.Przy powstaniu nowego świata (solar)weszły także nowe pliki obronne i dlatego wywala z serva co 5sec. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi