Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka gra?

KickAssPL

Jak gra  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka gra?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jaką grę proponujecie kupić Mogę wybierać między Saints Row The Thirds, Battlefield3 i brink. Wiem że pewna liczba osób od razu zagłosuje na BF3 ale on mnie nie za bardzo ciągnie.

Opublikowano

Grałem już na piracie w bf i boję się że mój komputer nie uciągnie na mp. Ja jak grałem w betę to musiałem grać na low i żadnej oszałamiającej grafiki nie ma.

Opublikowano

SaintsRow, w 3 można tuningować bronie, temu to mój faworyt :P

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Opublikowano

Jak w GTA, robisz server jednorazowy (tak było w SR2), włączasz i grasz (niekoniecznie musisz grać z kimś, możesz sam).

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Opublikowano

Nie musisz, zwykle jest lista serverów, o dam ci przykład z 2 :

- "nazwa serva"

- "nazwa serva"

- "nazwa serva"

- "nazwa serva"

I wiele więcej (bynajmniej tak ty było w 2, kiedy ostatnio grałem, jak to teraz wygląda pewny nie jestem, więc sorrki jeżeli coś się nie zgadza...

Opublikowano

Bc2 extra..a BF3 SUPERRR! :D

Sainst Row 3 też może być fajne ale wolę poczekać na gta5...a póki co SR2 na mutli xD

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano (edytowane)

Ja głosuje za bf3 ale gdy nie masz ochoty to nie kręć tego bo wyjdzie miazga. Jak nie bf3 to brink'a bo z niego jest mało materiałów ;)

Edytowane przez Xaaze