fallen402 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam. Mam do was pytanie, jaki telefon polecacie wziąść na umowę w plusie ? mniej taki w cenie noki 500 i co o niej sądzicie ? Odnośnik do komentarza
Cieć Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nowe Nokie serdecznie odradzam. Producenci Nokii kiedyś może robili dobre telefony- nie teraz. Moja kuzynka ma tą Nokie i narzeka na nią min. z tych względów, że muli "trochę". Polecam SE Xperia X10 mini pro. Klawa z tyłu troche trzeszczy, ale jest ok. Odnośnik do komentarza
Majkel Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 htc wildfire s polecam , bardzo dobry i fajny telefon @Down. a tam gadasz... w tej cenie w plusie nie ma bodajże lepszego telefonu. Plus w ogóle ma mało ciekawych telefonów o ofercie:/ Odnośnik do komentarza
fallen402 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 miszel ale z wygladu nie ladny ;o Odnośnik do komentarza
Cieć Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 HTC ma strasznie ponure kolory obudowy i to mnie odstrasza. Może lepiej powiedz mi czy chcesz telefon z systemem operacyjnym (Smartfon) czy zwykły telefon? Polecam również Samsung [email protected] 335. Może klawiatura QWERTY wymiarami odstrasza, ale jest serio wygodna. Odnośnik do komentarza
487xcz Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nokia N9 albo SE XPERIA x10 Kiedyś Metin2.pl 86 lvl Kiedyś Aion Online 55 lvl Kiedyś WoW 80 lvl Guild Wars 2 80 lvl teraz jakoś nie ma na nic czasu Odnośnik do komentarza
Krzysztofa Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nokia N9 hahaha N9 teraz coś koło 650-700 EURO kosztuje, więc na pewno to jest droższe od tamtej noki. |<|®Krzysztofa®|>| Odnośnik do komentarza
Fifolski Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Galaxy Ace ? Byłem pełen obaw, ale przez miesiąc nie sprawił mi jeszcze zawodu Spory ekran, android, aparat 5mpx. Do tego posiada wi-fi rifi , GPS i całą resztę tych zabawek. Odnośnik do komentarza
Majkel Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Galaxy Ace ? Byłem pełen obaw, ale przez miesiąc nie sprawił mi jeszcze zawodu Spory ekran, android, aparat 5mpx. Do tego posiada wi-fi rifi , GPS i całą resztę tych zabawek. umowa w plusie... tam go nie ma Odnośnik do komentarza
musicshaggy Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Sony Ericsson Xperia Neo V, szczerze polecam, może trochę dopłacisz ale będziesz miał dobry telefonik ; ) Odnośnik do komentarza
Doman95 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Se xperia x8 (właśnie z niej pisze tego posta ) bardzo dobry telefonik z androidem Sygna i avek by KissuShite Odnośnik do komentarza
Fifolski Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Xperia jest jakaś taka ... mała ? Do tego nie posiada qwerty a do pisania z tej ekranowej potrzeba plauszków 10cio latka Odnośnik do komentarza
Cieć Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Xperia jest jakaś taka ... mała ? Do tego nie posiada qwerty a do pisania z tej ekranowej potrzeba plauszków 10cio latka Mam X8 i nie narzekam, a paluszków 10-cio latka również nie mam. Wystarczy się przyzwyczaic, ew. telefon na bok, wtedy wieksza klawka sie pojawia bo na caly ekran Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi