o0sheller0o Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 nie wyświetlają mi sie serwery po zalogowaniu. Co zrobic? Odnośnik do komentarza
xxBarcAxx Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Nie spotkałem się nigdy z takim czymś... Otwórz pare razy WR, reset kompa.. Byc może pomoże, jeśli nie, to chyba nie zostaje nic innego jak re-install WR :unsure: Spróbuj jeszcze wyłączyć Antywirusa, oraz Zaporę Systemową... Jeśli nie to dopiero re-install, juz w ostateczności.. Powodzenia Chyba ze jeszcze ktoś podsunie Ci jakiś genialny sposób Edytowane 23 Listopada 2011 przez xxBarcAxx Huehue Odnośnik do komentarza
Epean Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Teraz powinny Ci się wyświetlać. Czyszczenie serverów robili i all wyłączyli : ) Teraz powinny działać, a jeżeli nadal nie będą działać - wyłącz antyvirusa i naciśnij Check Files. Odnośnik do komentarza
Ax333l Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jeżeli dalej masz ten problem, to może masz włączony program do zmiany IP? Ja tak mam czasem jak zapomnę go wyłączyć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi