SϒS™ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Oto logi z sysser : http://wklej.to/8U2sj , błąd polega na tym iż po kliknięciu w jakiegoś npc z tekstem (sklepy się normalnie otwierają) piszę : Wybrano wylogowanie postaci. Proszę czekać. nawet po kliknieciu w item pierscien tp takie coś jest .. proszę o pomoc , Tenmo Twoją w szczególności ! =) Więcej straci ten co to wszystko liczy... Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu.. Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę z D&G'em polować na łanie =) Odnośnik do komentarza
PavloX Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 prawdopodobnie zepsuta tabela z postacią a na innych postaciach też tak masz Odnośnik do komentarza
SϒS™ Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 wszyscy na serwie tak mają ;/ Więcej straci ten co to wszystko liczy... Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu.. Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę z D&G'em polować na łanie =) Odnośnik do komentarza
PavloX Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 to tabela account bądz player Odnośnik do komentarza
Psychik Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Ludzie, co ma z tym wspólnego tabelka account? <FAIL> Questy ci się usunęły, proponuje sh make, albo wgraj je " ręcznie ". Lub tabelka quest zwalona. Edytowane 26 Listopada 2011 przez Psychik Naughty ♥ i Rumuniasty 2 Odnośnik do komentarza
Sensual Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jestezicie gupi i tyle wam ziomki pofiem ^.^ a tak w ogóle to Emmm... miałem to samo a więc, zrób tak, usuń folder object z folderu quest, potem oczyść tabelke quest a następnie napraw i zduplikuj, potem usuń starą i tej nowej zduplikowanej nadaj nazwę poprzedniej, tzn. "quest", następnie zduplikuj tabelke mob_proto i zrób to samo co z tą "quest" tylko jej nie oczyszczaj, następnie wgraj od nowa questy poprzez sh make i reset serwera i zią wszystko działa..aa i nadaj prawa nowemu folderowi object i plikom w nim zawartym.. ^.^ : dd SϒS™ 1 Your superman is here, bitch! Odnośnik do komentarza
Psychik Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) xxxxxx Edytowane 26 Listopada 2011 przez Psychik Rumuniasty i Naughty ♥ 2 Odnośnik do komentarza
Sensual Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 mam i działają jak by nie działały to bym tego nie rozdawał... bo niekiedy jest tak że tabelki jakby padają i nie da ich się naprawić w 100% więc trzeba zduplikować a tym samym usunąć crash ^.^ ^.^ : d SϒS™ 1 Your superman is here, bitch! Odnośnik do komentarza
Rumuniasty Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 xxx Odnośnik do komentarza
Naughty ♥ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jebać Sensuala! ♥ Odnośnik do komentarza
SϒS™ Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Kurde , problem jak duplikuję tabelkę quest : 144 - Table' ./player/quest' is marked as crashed and last (automatic ?) reparai failed Więcej straci ten co to wszystko liczy... Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu.. Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę z D&G'em polować na łanie =) Odnośnik do komentarza
SϒS™ Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 naprawienie nic nie dalo ;p wzialem dobrą quest z backupa :P PS:fajna dupka w twoim avatarze ! Dzięki Sensi :P Wgrałem nową tabelkę quest i działa ; D Więcej straci ten co to wszystko liczy... Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu.. Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę z D&G'em polować na łanie =) Odnośnik do komentarza
Sensual Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Po co od razu nową, jeśli można naprawić, ale jeśli tak wolisz to spoko, ważne że działa. Your superman is here, bitch! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi