seba291 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Cześć Szukam autopickupa ktory zbiera wszystko z all spota. Wiem, że nie ma czegos takiego jako osobny hack, lecz gdzies nie dawno przeczytalem post że ma ktoś przerobionego klienta w ktorym to wlasnie autopickup zbiera drop z całego spota, bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 kamer mod Odnośnik do komentarza
seba291 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Zbiera tylko z pod nóg, szukam takiego jak np w EM2 prawie caly spot czysci, przydalo by sie mi na nowy server Odnośnik do komentarza
KuCi123 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Wiem że KamerMod ma taka opcje, ale on rzeczywiście tylko z pod nog, jak narazie nie widziałem czegoś takiego czego szukasz. Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza
Mefisto1938 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Zbiera tylko z pod nóg, szukam takiego jak np w EM2 prawie caly spot czysci, przydalo by sie mi na nowy server Spróbuj jakoś przerobić pliki w klijencie zwiazane z zasięgiem dropu osobiście nie wiem jak to zrobić ale wyczytałem ze tak się da Odnośnik do komentarza
Newcity Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 może chodzi o pick_up.msa ScriptType MotionData MotionFileName "d:/ymir work/pc/warrior/onehand_sword/pick_up.gr2" MotionDuration 1.000000 Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Mefisto1938 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 może chodzi o pick_up.msa ScriptType MotionData MotionFileName "d:/ymir work/pc/warrior/onehand_sword/pick_up.gr2" MotionDuration 1.000000 1.000000 zmień na np 4.000000 i spróbuj wtedy(jak nie masz zablokowanego hs to nic nie ró Odnośnik do komentarza
Eustachy112 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 i co działa ? Odnośnik do komentarza
seba291 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Sprobuje zmienić ale jaka może być maksymalna wartość? Odnośnik do komentarza
KuCi123 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Sproboj ustawić na 5.000000 Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza
GeforceIII Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Gdzie jest ten pick up msa?? Odnośnik do komentarza
seba291 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Albo ja coś źle robię albo nie działa... Coś mi się zdaje że to to pierwsze @UP: pc/warrior/onehand_sword/pick_up.gr2 Edytowane 23 Listopada 2011 przez seba291 Odnośnik do komentarza
KuCi123 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 po prostu może nie wystarczy tylko zmienić wartość w pick_up. Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza
seba291 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Widocznie, może znajdzie się ktoś kto już doszedł do tego, że zbiera mu z calego spota Odnośnik do komentarza
GeforceIII Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja nawet tej linijki nie mam:> Odnośnik do komentarza
seba291 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jakiej linijki ? Ja podałem Ci tylko scieżke.. Odnośnik do komentarza
Mefisto1938 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 (edytowane) Cześć Szukam autopickupa ktory zbiera wszystko z all spota. Wiem, że nie ma czegos takiego jako osobny hack, lecz gdzies nie dawno przeczytalem post że ma ktoś przerobionego klienta w ktorym to wlasnie autopickup zbiera drop z całego spota, bardzo proszę o pomoc. Ja chyba wiem,jak ten ktośiek zrobił sobie auto pickup z all spota. To proste robimy tak. 1.Wchodzimy w pliki pack i szukamy :pc/warrior/onehand_sword/pick_up.gr2 2.Plik przenosimy na pulpit 3.otwieramy ten plik w notatniku 4.Szukamy tam zasięgu dropu(nie wiem jak to jest po angielsku:)-) 5.zmieniamy go na większy i wrzucamy z powrotem do folderu pack Pomogłem daj Lub Kliknij Lubie to Edytowane 25 Listopada 2011 przez Mefisto1938 Odnośnik do komentarza
sebooo Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 fajnie byłoby jak byłby taki plik bo wg tej ścieżki no to nic takiego nie ma nie wiem jak u was ale u mnie nie ma ;( SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi