Zarghor Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Kupiłem murcielago oraz golfa Temat można zamknąć. Teraz proszę o pomoc w temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/492132-q-reszta-samochodow/ (nie dostałem kasy ani bonusów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mam pytanie czy będę musiał zakładać nowe konto, czy kod mogę wpisać na mój 36 lvl ? Tak,kod możesz wpisać na aktualnym koncie,ale nie dostaniesz mnożników.Dostaniesz 3 samochody(Porshe Cayman S,Toyota Supra,BMW Z4) i 8000 boost. Hmmm... polecam Lamborghini Murcielago - dobra sterowność,bardzo dobre osiągi i super przyśpieszenie na starcie. Zarghor 1 ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarghor Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A co z resztą boostów ? Mam też 1kk igc :-) Prosiłbym o taki "plan" co powinienem kupić. UP: A więc uważasz, że murcielago lepsze od mclarena ? Bo mercedes bardziej mi się podoba, ale i tak większą wagę poświęcam sterowności i osiągom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray91 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Możesz kupić mustanga kosztuje bodajże 3850 boosta i za pozostały boost lotusa evore. Zarghor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarghor Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ford Mustang z 3 klasy ? Kosztuje aż 5500 boostów. Lotus wygląda fajnie, ale wątpie, żeby miał szansę z Murcielago. Jestem pewny, że kupię Murcielago lub McLarena. Podoba mi się też corvetta, ale chyba nie lepsza od wcześniej wymienionych aut :-). Więc już na pewno kupię: Murcielago lub McLarena (który ?) To wynosi -6k. Zostaną 3k (lub 4k jak zaczekam na kod) Chcę jeszcze przypomnieć o miejscach w garażu, bo mam 2 zajęte. Z chęcią pozbędę się skyline, ale nie wiem jak z mazdą bo uważam, że jest bardzo dobra (na luzie przechodzę pościgi drużynowe na klasę 3 jak mnie ktoś zaprosi) Miejsca w garażu: 1. Mazda Rx7 2. Murcielago lub McLaren 3. Skyline (który sprzedam i wymienię na coś fajnego Wychodzi na to, że nie mam miejsc, a będę chciał kupić porshe 959, a później bmw m3 (lub odwrotnie)(albo 1 z nich). Więc myślę, że powinienem dokupić 1/2 miejsca, a więc -1k boostów lub -500 boostów. Zostaje mi: 2000 (z kodem 3000) lub 2500 (z kodem 3500). Zapomniałem wam dać 5* i lubię to. Już daje :-) Tak,kod możesz wpisać na aktualnym koncie,ale nie dostaniesz mnożników.Dostaniesz 3 samochody(Porshe Cayman S,Toyota Supra,BMW Z4) i 8000 boost.Hmmm... polecam Lamborghini Murcielago - dobra sterowność,bardzo dobre osiągi i super przyśpieszenie na starcie. czy samochody te są na zawsze czy na pewien okres ? PS: Chciałbym mieć trochę taki samochodzik typu wolkswagen golf (klasyczny, stary, mały nie taki wolny samochodzik (czy warto ?) czekam na wszystkie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 czy samochody te są na zawsze czy na pewien okres ? Tak,te samochody masz na zawsze.Kupisz je za 0 boost z miejscami w garażu.Więc jak sprzedaż 2 auta to będziesz miał 2 miejsca w garażu(a te samochody nie są jakoś specjalnie dobre więc dużej starty nie będzie),nie będziesz musiał wtedy wydawać boost na miejsca w garażu. Co do Fora Mustang'a z T3 to też jest dobry wybór ponieważ, ma bardzo dobre osiągi i super przyspieszenie na starcie.Sterowność ma też dobrą.Jeżeli wybierająć pomiędzy McLarenem na Murcielago to polecam Lamborghini. PS: Chciałbym mieć trochę taki samochodzik typu wolkswagen golf (klasyczny, stary, mały nie taki wolny samochodzik (czy warto ?) To zależy,co będziesz jeździł(wyścigi czy pościgi drużynowe)Podaj co mniej więcej Cię interesuje i czy ma być za IGC czy boost. Mercedes czy Lamborghini? Ja wolałbym Murcielago ponieważ lepiej się nim jeździ(fakt,ma gorsze osiągi ale da sobie radę) Zarghor 1 ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifest Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Moim zdaniem najlepszym wyborem jest porsche 911 gt3 rs POLICE. Bardzo dobry samochod, strasznie szybki i dobrze skreca. Zarghor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarghor Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 No właśnie zapomniałem o najważniejszym. Ja chce samochody głównie do pościgów, no ale na wyścigach też startuje. czy murcielago nadaje się do pościgów ? Co do tych 3 samochodów, to który z nich najlepszy ? Bo jeżeli zabraknie miejsc to będę je po kolei sprzedawać :-) A co uważacie na temat Nissan Silva edycja policyjna ? kolorki itd. bym zmienił bo nie zbyt piękny jest, ale słyszałem, że silva najlepszy w t1. Nawet lepiej jeździ niż nie które za boosty. UP: A czy to porshe lepsze do pościgów od murcielago ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifest Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Hmm ja niestety Ci w tym nie doradzę, poprostu nie gram poscigow:P Zarghor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix151 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Najlepszy do pościgów jest Nissan R35 Oczywiście Murcielago i 911GT3RS też da radę Zarghor 1 Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę: PC: CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2 MOBO: MSI Z170A-G43 Plus RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15 GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz AUDIO: AIM SC808 SSD: Goodram Iridium Pro 240GB HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2 OS: Windows 10 Pro 64bit PERYFERIA: Monitor: Eizo EV2450 Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1 Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90 Podkładka: A4Tech Bloody B-081 Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400 Drukarka: Brother MFC-7460DN Kamerka: Logitech C270 LAPTOP: Model: Lenovo ThinkPad X230 CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz GPU: Intel HD4000 RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz SSD: Samsung PM830 128GB SCREEN: 1366x768 IPS, matowy 3G: Ericsson H5321 gw BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarghor Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jaka jest kolejność od najlepszego do najgorszego z pośród toyoty supry, porshe caymana s, bmw z4 ? Bo będę je po kolei sprzedawać, aby mieć miejsca w garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifest Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jak dla mnie najlepsze bmw z4, ale ja bym te samochody od razu wszystkie sprzedal bo poprostu sa slabe w t2:P Jest sporo lepszych i szybszych. Zarghor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarghor Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wiem, że są słabe, ale uważam, że nie muszę ich sprzedawać skoro jest miejsce w garażu. I dalej powtarzam pytanie: jakie auto kupić za 3/4k boostów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix151 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Coś dobrego z T2 Nie wiem co tam teraz jest takie dobre Może Audi A1?? Zarghor 1 Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę: PC: CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2 MOBO: MSI Z170A-G43 Plus RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15 GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz AUDIO: AIM SC808 SSD: Goodram Iridium Pro 240GB HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2 OS: Windows 10 Pro 64bit PERYFERIA: Monitor: Eizo EV2450 Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1 Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90 Podkładka: A4Tech Bloody B-081 Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400 Drukarka: Brother MFC-7460DN Kamerka: Logitech C270 LAPTOP: Model: Lenovo ThinkPad X230 CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz GPU: Intel HD4000 RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz SSD: Samsung PM830 128GB SCREEN: 1366x768 IPS, matowy 3G: Ericsson H5321 gw BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarghor Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dobra mam już plan: za boosty kupuje murcielago. Później zbieram na bmw m3, dodge vipera, mclarena za igc Ewentualnie coś zamiast wolkswagena Do 3/4k Boostów wybrałem sobie: 1) Nissan Silva (S15) Policyjna edycja 1750 boostów 2) Wolkswagen Golf 1750 boostów 3) Audi A1 3000 boostów lub Audi A1 Speed 3300 boostów (muszę czekać na nowy kod) 4) BMW 135i 2400 boostów 5) Ford Focus 2700 boostów 6) Renault Megan 3000 boostów PS: Te samochody wyżej to takie bardziej do szpanu, a nie do pościgów wyścigów, dlatego podobają mi się 2 pierwsze opcje. Oba te samochody są warte tyle co Audi A1. Reszta to takie sobie według mnie , więc albo 1 i 2, albo 3 (tu muszę czekać na kod) albo 4,5,6 od razu po zakupie gry :-) Nie dodam ankiety, ponieważ chce wiedzieć czy da się tymi samochodami wgl jeździć , więc proszę o opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi