Dr4g0n858 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Siemka noobki dla was też nie chodzi combat arms czy chodzi? bo nie wiem czy ja mam coś z kompem i z netem czy nie Odnośnik do komentarza
arkainenl Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 chodzi = 1MAJ Wbity HARD with STYLE close your eyes and open your mind . ( DRAGONBORN) Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 @Up co nas obchodzi ten maj ?? I tak jesteś lowem. @TOP wystarczyło poczekać bo nexon najcześciej przedłuża patchowanie... Jeżeli nie działa opisz to bardziej...a nie kilkoma wyrazami. Odnośnik do komentarza
Dr4g0n858 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 chodzi o to że wszystko idzie ładnie a jak nadchodzi 1 sek. przed włączeniem log, i off CA Odnośnik do komentarza
P0K3RF4C3 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 sciagam patcha wiec dam znac czy dziala ale powinno juz wszystko smigac Odnośnik do komentarza
raxso123 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mi nie działa napisz mi jak będzie ci działało Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mój kolega zreinstalował CA i mu wszystko już działa. @down Niektórzy mają problemy, a niektórzy nie. Ja osobiście sam nie mam ale inni mają. Odnośnik do komentarza
P0K3RF4C3 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 bez reinstalacji wszystko smiga jak nalezy ale nie ma zadnych rewelacji ale ta berreta chyba ja kupie na perma^^ Odnośnik do komentarza
Virhord Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 znowu nie działa .... jak oni to robią ?? Odnośnik do komentarza
fenius Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Niby działa ale ca crash co chwile , sam nawet też niewiem co jest grane, wszystko leci mi z konta ;/ moje m16a3 nie no żarcik Odnośnik do komentarza
ThankYou® Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dobra znam rozwiazanie problemu a wiec: Wchodzicie do folderu Nexon-->Combat Arms EU---->HShield-->Update --> Usuwacie cala zawartosc tego folderu po czym cofacie sie do poprzedniego Folderu > HShield < Tu odpalacie HSUpdate.exe nastepnie przechodzicie spowrotem do folderu > Update < uruchamiacie autoup.exe wybieracie HackShield For Game Service (2,1,2,1) i klikacie START update po wszystkim wlaczacie Combata i cieszycie sie gra! Good luck:) Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
P0K3RF4C3 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) ok skoro problem wyjasniony to zamknijcie zeby spamu nie bylo piecu zostawiam to tb^^ @down sorry omek Edytowane 24 Listopada 2011 przez P0K3RF4C3 Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ok skoro problem wyjasniony to zamknijcie zeby spamu nie bylo piecu zostawiam to tb^^ Jesteś autorem topica ?Nie,więc zaczekaj aż kolega napiszę,że pora zamknąć,bo może ma jeszcze jakiś problem itp . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi