Elhant123 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Chce Przedstawić wam moją 1 paczkę textur Instalacja: 1.Wchodzimy W start ,,Uruchom,, i piszemy %appdata% zatwierdzamy enterem 2. Następnie wchodzimy w folder .minecraft potem w bin 3.Otwieramy za pomocą WinRara plik minecraft.jar 4.Kopiujemy folder mob na wszelki wypadek 5.po stworzeniu kopii zapasowej wklejamy folder który pobraliśmy . 6.Do pliku minecraft.jar (za pomocą WinRar'a) Zapisujemy 7.Odpalamy MC i cieszymy sie nowymi kolorami potworków Skan: http://www.virustota...b82a-1322060147 PS:Piszcie na PW lub na chomikuj.pl jeżeli chcecie inne kolory mobów ja osobiście lubię zielony czerwony i niebieski wiec takie są moby a i piszcie w komentarzach ocenę paczuszki Nieumiem zmienić linku na bezpośredni wiec go usunąłem i dodałem załącznik Mob.rar Edytowane 23 Listopada 2011 przez Elhant123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TCQ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dodaj skan pliku i zmień link do downloadu na bezpośredni 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi