Waka Waka Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Za ile kupie kostke pamięci ram 4 gb ddr2 moja płyta główna to Gigabyte GA-G31M-ES2I G31 uATX chce wydac jak najmniej ale nie urzywana w gdańsku albo chociaz ogulnie za ile kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 problem iśc do sklepu czy przeglądnąć oferty w swoim mieście ? przy wysyłce albo przez internet czasem zapłacisz więcej niż w sklepie ( koszty przesyłki ) If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKloc Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 http://www.proline.pl/?p=GVP34GB1600C9SC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tak ponad .150 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekantos253 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja na allegro z przesylka za 2x2GB placilem 150zl, wiec cos kolo 150-160 bedzie wynosila cena z przesylka z allegro. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waka Waka Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja potrzebuje jedna kostke ramu ale thx okolo.150 zl to niedrogo patrzac ze 2 lata temu 1gb ramu ddr2 kosztowal 120 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiNeTaLeS Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 2x2GB jest wydajniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi