Graboss Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 witam mam problem z lol'em gdy jestem na tej głownej stronie to zacina mi się ona i potem gdy skończę mecza klikne wygrana czy coś tam to musze czekać z 20 s aż gra się wyłączy i komp tak mi sie muli że ch*j . Czego to może być wina? procesor:amd athlon 64 x 2 dual 2,11ghz 1gb ram grafika geforce gt 520 1gb ddr3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelek997 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 mało ramu/ zapchany dysk/ wirus [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboss Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dysk 250gb zajęte 15.6gb komputer jest świeżo po formacie i właśnie tak mi muli to chyba raczej ramy . A jak sprawdzić że mało ramu ? bo mam 1gb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi