GOOD1995 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Witam. Nie znalazłem takiego tematu więc go napiszę, otóż 18 listopada Bambus3k dodał do Balmory to, że trzeba pobrać plik metin2client.dll , przez który nie można się połączyć z serwerem z kamermoda. Nie znam się na tym, więc pytam czy jest jakaś możliwość, aby grać na Balmorze przez kamermoda? Ściągnąłem tego najnowszego, lecz nadal nie można się połączyć z serwerem. A jeśli macie gotowego moda czy poradnik to proszę o linki. Z góry dziękuje Edytowane 23 Listopada 2011 przez GOOD1995 Odnośnik do komentarza
GOOD1995 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 odświeżam Odnośnik do komentarza
szwejk97 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 graj na oryginalnych plikach balmory nie dodawaj tego dll. i uruchamiaj przez ConnectHepler Odnośnik do komentarza
ProGamerPLxD Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 NIE DZIALA MI CONNECT HELPER CO MAM ROBIC ? Odnośnik do komentarza
GOOD1995 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 graj na oryginalnych plikach balmory nie dodawaj tego dll. i uruchamiaj przez ConnectHepler A czy możesz wrzucić na jakiś upload ten plik oryginalny metin2client.dll . Bo ja już go zamieniłem i usunąłem starą instalkę oraz tamten plik. Z góry dziękuje i poproszę przy okazji o skana. Dam + Odnośnik do komentarza
ProGamerPLxD Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 (edytowane) A czy możesz wrzucić na jakiś upload ten plik oryginalny metin2client.dll . Bo ja już go zamieniłem i usunąłem starą instalkę oraz tamten plik. Z góry dziękuje i poproszę przy okazji o skana. Dam + MAM TEN METIN2CLIENT.DLL I CO MAM Z NIM ZROBIC? Edytowane 25 Listopada 2011 przez ProGamerPLxD Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi