Ŧalse Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 xx kamil2321 - pierdol sie prosze o zamkniecie Odnośnik do komentarza
SϒS™ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 moze maly opis co to te log_file_delete_old: stat: No such file or directory mi zawsze to pisze jak sie uruchamia serwer ale jakos zbytecznie nic mi sie nie dzieje =] i diff na jakie game Więcej straci ten co to wszystko liczy... Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu.. Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę z D&G'em polować na łanie =) Odnośnik do komentarza
Ŧalse Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 pisze w difie jak byk game_r2089 i to naprawia ten blad .. Odnośnik do komentarza
Sensual Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 SYS, twoja inteligencja sięga zenitu, ten komunikat ma na celu ukazanie nam że nie ma tego i tego pliku z logów a ty mi tutaj z tekstem wyjechałeś że to się pokazuje jak się serwer włącza, to może pokazać się w każdej chwili.. Your superman is here, bitch! Odnośnik do komentarza
SϒS™ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dziękuje Sensualku za wytłumaczenie ;* Więcej straci ten co to wszystko liczy... Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu.. Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę z D&G'em polować na łanie =) Odnośnik do komentarza
Ŧalse Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 sys powiedz mi masz wszystkich w domu? bo mam wrazenie ze nie , twierdzisz ze to sie pokazuje gdy serw jest wlaczony a to chuaj prawda .. zastanow sie co piszesz idz lepiej te twoje nudne tuty pisac Odnośnik do komentarza
Nigahiga Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Omg..? To jest system przenoszenia logów z kanałów gry do folderu /logs, a jeśli ktoś nie potrafi dobrze podpiąć serwer to pisze, że to bug hee.. Wykonuje się co 1h. Odnośnik do komentarza
Milou Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 źródło: http://www.inforge.net/community/metin2-howto-addon-server-privati/220039-%5Brelase%5Dfix-log_file_delete_old.html Odnośnik do komentarza
mario22455 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 moze ktoś podać scieżkę do pliku game?? ... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ... Odnośnik do komentarza
Maliusek1 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Diff nic nie zmienia, każda linijka difu zmienia bit na 90, bez sens.. Nie wiem czy on daje taki syf specjalnie czy znalazł to na jakimś forum.. No cóż, taki kraj.. @UP w zaleznosci gdzie masz pliki serwerowe, sciezka od plikow serwerowych to /share/game Odnośnik do komentarza
mario22455 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/490537-problem-z-locale-stringtxt/ Podobny problem jeśli ktoś moze zerknąć to prosze ... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ... Odnośnik do komentarza
Nigahiga Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wy myślicie, że łatwo jest napisać difa, który będzie wam "hackował" serwer...? Hee. Odnośnik do komentarza
Wraith Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ty nie umiesz ;p Prawda? Odnośnik do komentarza
Tenma Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Umiem. Odnośnik do komentarza
Mostro Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 wtf? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.