dawid31245 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dzisiaj nie działa WoT, tak? Dopiero jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oban19 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mi wszystko działa, nie wiem czemu tobie nie działa A dokładnie co nie działa, luncher ? |ExModerator World of Tanks| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid31245 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Wiem już dlaczego mi nie działa bo zainstalowałem ten serwer beta w tym folderze ;( A teraz nie wiem jak usunąć ;/ Już wiem dlaczego mi nie działa, bo zainstalowałem ten serwer beta 0.7.0 w tym folderze z grą a to trzeba było gdzie indziej ;( A teraz nie wiem jak odinstalować ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oban19 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie da się już nic zrobić, musisz zainstalować WoT-a do nowa |ExModerator World of Tanks| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid31245 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 No jaaa :/ A w tej becie dopiero jutro bd mozna grac, tak? Bo coś tam na stronie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Madvied::. Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Tak Dawid, jutro dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi