asd1111 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 To tak.. Gierka jest znana, więc chciałbym w nią zagrać.. Moje pytanie jest takie: o co w niej chodzi?? To jest coś pod Metina?? Niech ktoś ładnie opisze PS. I ile waży?? Nothing to do here. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokuero Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Waży chyba 1,5 gb. To jest coś jak wojny w metinie tylko 5v5. Podczas tej "wojny" zdobywasz lvl'e i kase. Możesz mieć max. 18 lvl podczas jednej gry. Zabijasz innych graczy, wspierasz swoich itd. Polecam świetna gra. Wytłumaczyłem "na metinie" ocb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebos2 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie ma to jak obrażać LoLa ,mówiąc/myśląc że to jest podobne do Metina. LoL to inny gatunek ,LoL to MOBA ,nie jakieś gówniane RPG. LoL>Metin. "Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asd1111 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ej, mam problem.. Gdy w downloaderze wybiorę język Polski, zaakceptuję warunki umowy i kliknę ,,Następny", to podczas ściągania ,,Pando Media Booster" wywala że coś blokuje ich ,,servers".. Firewalla mam wyłączonego, anty-wirka nie mam.. Pobrałem od nowa donwloadera, ale to nic nie dało 8S Nothing to do here. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebos2 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Te Pando Media Booster raczej nie trzeba instalować/ściągać. Musiałeś zaakceptować jakoś ,że pobierasz te Pando Media Booster "Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asd1111 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Niee, nic takiego nie było.. Można to ściągnąć z neta, ale nie ominę tego w downloaderze.. Działa Nothing to do here. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi